Bliv sponsor

SET YOUR GOALS HIGH, AND DON'T STOP TILL YOU GET THERE.

Bliv sponsor for Team Svenningsen

Hvordan bliver du sponsor for Team Svenningsen


Hvad er fordelene ved at være sponsor?

I får muligheden for at blive en del af et team, hvor motorsporten står i højeste sæde. I vil få en reklame på racerbilen, der vil blive set af flere tusind mennesker gennem hele sæsonen. Til løbene og andre arrangementer, vil der også blive gjort reklame for jeres virksomhed på vores reklamestander. I kan også få en reklamestreamer på vores racerbus, som hverdag bliver set af flere hundrede mennesker. I vil modtage nyhedsmails, hvor i vil få informationer om Team Svenningsen før de kommer ud andre steder. Der er mulighed for at arrangere kør selv ”folkerace” på Ørnedalsbanen for flere personer, i en af vores sponsorbiler. I kan som virksomhed også få Team Svenningsens racerbil ud til udstilling til et firma arrangement, hvor vi vil medbringe simulator, hvor i kan prøve hvordan det er at køre race.

I vil som virksomhed få en invitation til Motorsportsfestivalen i Sæby, som finder sted i uge 30. En invitation til et arrangement afholdt af Team Svenningsen, hvor i vil kunne se race, fra Ørnedalsbanens bedste plads.


Hvordan bliver du sponsor?

Hos Team Svenningsen har vi forskellige former for sponsorater, vi har derfor lavet en folder, hvor i kan læse om de forskellige former for sponsorater. Alle former for sponsorater er velkomne, store som små.

I skal være velkomne til at udfylde formularen her på siden, hvis det kunne have interesse for jer. Så vil vi kontakte jer til en uforpligtende samtale, hvor i kan høre nærmere om sponsoraterne.


Betalingsmuligheder

Team Svenningsen er moms registreret, derfor vil i modtage en almindelig faktura når i opretter et sponsorat. Husk at i kan trække sponsoratet fra i skat.


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hvem er Team Svenningsen?


Team Svenningsen er et team, bestående af team chef John Svenningsen, kører Daniel
Svenningsen, mekaniker Dennis Christensen & Martin Sørensen, marketingansvarlig Bettina Kulk Nielsen samt forplejer Camilla Mortensen. Vi har eksisteret siden 2007, hvor Daniel havde sin debut indenfor
motorsporten folkerace.

Kontakt Team Svenningsen


Mosevej 160

DK-9870 Sindal


T.  0045 50881932

E. Info@teamsvenningsen.dk

W. www.teamsvenningsen.dk