Bliv sponsor

Bliv sponsor for Team Svenningsen

Hvordan bliver du sponsor for Team Svenningsen


Hvad er fordelene ved at være sponsor?

Som virksomhed er der mange gode grunde til at blive sponsor for Team Svenningsen. Med et sponsorat vil jeres virksomhed blive synlig på motorsportsbanerne rundt om i Danmark. Samtidigt har et sponsorat en general PR og reklame værdi for virksomheden, som i en hvilken anden sportslig relation. Samtidigt får i muligheden for at blive en del af et team, hvor motorsporten står i højeste sæde. I vil få en reklame på racerbilen, der vil blive set af flere tusind mennesker gennem hele sæsonen.

 

Som sponsor får du:

  • Reklame på Raceren
  • Reklame på vores reklamestander
  • Mulighed for reklamestreamer på vores team bus
  • Reklame via vores hjemmeside og sociale medier
  • Skattefordele

 

Samtidigt er der mulighed for, at arrangere kør selv ”folkerace” på Ørnedalsbanen for flere personer, i en af vores fede sponsorbiler. I kan som virksomhed også få Team Svenningsens racerbil ud til udstilling, til et firma arrangement, hvor vi samtidigt medbringer simulator, her kan i prøve hvordan det er at køre race.

I vil som virksomhed blive inviteret til årets store Motorsportsfestival i Sæby, som finder sted i uge 30. Invitationen er samtidigt til et arrangement afholdt af Team Svenningsen, hvor i vil kunne se race, fra Ørnedalsbanens bedste plads.


Hvordan bliver du sponsor?

Hos Team Svenningsen har vi forskellige former for sponsorater, vi har derfor lavet en folder, hvor i kan læse om de forskellige former for sponsorater. Alle former for sponsorater er velkomne, store som små.

I skal være velkomne til at udfylde formularen her på siden, hvis det kunne have interesse for jer. Så vil vi kontakte jer til en uforpligtende samtale, hvor i kan høre nærmere om sponsoraterne.


Betalingsmuligheder

Team Svenningsen er moms registreret, derfor vil i modtage en almindelig faktura når i opretter et sponsorat. Husk at i kan trække sponsoratet fra i skat.