Nyheder

SET YOUR GOALS HIGH, AND DON'T STOP TILL YOU GET THERE.

April 26, 2020   Nyhed  

Dasu Arbejder på at lukke op

Offroad banerne kæmper på højtryk for at få lavet nye retningslinjer.


DASU lukkede op for at udendørs sport godt måtte udøves, hvis sundhedsmyndighedens retningslinjer bliver overholdt.


Vi er i fuld gang med at få lavet de sidste forbedringer på bilen, så den er MAX klar til at banerne lukker op for træningen.


Lige pt ved vi desværre ikke hvad der sker i henhold til løb.

DM1 som skulle være afviklet i denne weekend er blevet aflyst, og DM2 som er store bededag er blevet flyttet til september.


Vi håber snart vi kan komme ud på banerne, og køre noget race.

Vi glæder os til at se jer alle igen.

Marts 20, 2020   Nyhed  

Corona lukker træningen

Den nyindkøbte bil, skulle gerne have været ude og køre alle de timer der kunne nås, inden sæsonen rigtig bliver skudt igang til første DM afdeling.


Men grundet Corona, er det besluttet at alle aktiviter skal stoppes.

Det gør at Daniel mister mange muligheder for at få timer sammen med den nye bil, som er baghjulstrukket, hvilket Daniel aldrig har kørt med før.


Bilen er næsten klar, den mangler kun små ting som reklamer.

Februar 2, 2020   Nyhed  

ENDELIG skete det!


Daniel kom igår hjem meget glad efter en super god klubfest 😁
Han blev nemlig efter 10 års ventetid kåret som året rallycross køre 🤘🚗
Ud over det blev han også klubmester!

Vi siger tak til festudvalget for en rigtig god fest 👏

December 29, 2019   Nyhed  

Sæson 2020 er nu planlagt.


Der har været meget snak omkring, hvad det nye år skulle bringe. Nu har vi endelig fået styr på det.


Der er blevet indkøbt en ny arbejdsplads til Daniel, og som noget helt nyt skal han bruger kræfter i SuperNational og køre baghjulstræk.


Det bliver meget spændende at følge med i hvordan Daniel klarer sig når han skifter forhjulstrækket ud med baghjulstræk.


Den nyindkøbte bil er en Renault Clio der blevet bygget om til baghjulstræk, og så er der blevet lagt en BMW 4.0 V8 motor i den.


Udover denne nyhed vil vi gerne bruge denne lejlighed til endnu en gang at sige glædelig jul og godt nytår til jer.

September 30, 2019   Nyhed  

Dansk Mester 2019


Vi Gjorde det!


Team Svenningsen er Dansk Mester 2019 i Rallycross Super2000.

Vi ankom til sidste afdeling af danmarksmesterskabet med en forspring på 9 point, efter alle de indledende heat, tog vi max point og øgede vores forspring til 10 point, så det betød at vi skulle ende i top 3 i semifinalen for at blive Danmarksmester.


I semifinalen satte vi nye dæk på bilen, men med nye dæk var vi bange for at bilen ville have mere greb i starten, så vi blev enige om at hæve start omdrejninger med 200 omdr, dette var ikke den rigtige beslutning, og vi kom ud af starten som 2’er og holdte denne placering til mål. Derved kunne vi kalde os danske mestre før vi havde kørt finalen.


I finalen, kom vi hellere ikke rigtigt så godt fra start, og var på fjerde pladsen ude af første sving, der blev satset på alternativet, og efter dette blev der overhalet 2 biler inden om, med 2 hjul på udvendig side at bane markering, dette var desværre nok til at de udelukkede os af finalen for ikke at holde os indenfor banens begrænsninger.


Men selvom vi fik denne udelukkelse, så løb vi stadig afsted med Danmarksmesterskabs titlen.


Tusind tak til alle vore sponsor, støttemedlemmer, venner og familie, uden jer var alt dette her ikke muligt!


Og en stor tak skal lyde til alle i teamet.


Selv når det så mest sort ud, så var mekanikerne altid på plettet og fik bilen ud og køre igen! Så lige en ekstra tak til dem!

August 26, 2019   Nyhed  

6. Afdeling af DM


En dag med mange op og ned ture, dette var ikke en perfekt weekend.

Efter alle de indledende heats, lå vi samlet 3'er i klassen og skulle starte i foreste række i semifinale 1.


Semifinalen startede med at være perfekt, lige indtil at Daniel lavede en fejl 40 og kørte i autoværnet, dette kostede dyrt og der skulle nu kæmpes for overhovedet at nå til finalen.

Det lykkedes dog med held at nå lige præcis videre som sidste mand.


I Finalen skulle vi starte i bagerste startrække, men heldigvis lavede Daniel en kanon start og var 2'er efter første sving, denne placering holdt han til målstregen.


Så alt i alt efter en dag med mange fejl, er vi godt tilfredse med udfaldet af løbet.


Vi fik et større forspring i den samlede stilling til Danmarksmesterskabet, vi ligger pt. på 1. pladsen med 9 point ned til 2. pladsen.


  1. Daniel Svenningsen
  2. Tobias Daarbak
  3. Johny Sandmo

August 12, 2019   Nyhed  

En våd men vellykket weekend på Nysumbanen til DM5


Vi har i weekenden deltaget i 5 afdeling af Danmarksmesterskabet, hvor vi efter sidste afdeling har kæmpet en kamp for at nå at få bilen ud og køre.

Hondaen blev færdig dagen før vi skulle køre mod løbet, så vi var spændte på om det hele virkede, da vi ikke nåede at få den rigtigt testet.

 

Vi startede ud med at løbet blev udsat i ca 2 timer, fordi banen var oversvømmet af vand.


Da 1 heat skulle starte var vi meget i tvivl om hvilke dæk vi skulle vælge, da de på Nysumbanen næsten kun har asfalt sving, og kun jordstykker lige ud, så i sidste øjeblik blev der besluttet at vi skulle køre med semislicks, selvom banen mere eller mindre var oversvømmet. Denne beslutning viste sig at være den helt rigtige, for der blev kørt hurtigste tid af alle.

De 3 sidste heat blev banen bedre og bedre, efter alle 4 heat lå vi samlet 2 i klassen og skulle starte pole i semifinale 2.

 

Denne semifinale vinder vi lige foran den norske kører Camilla.

 

I finalen laver vi en god start, men ikke nok til at kunne tage de 2 norske kørere i deres baghjulstrukne biler, så vi lægger 3 ud af første sving, og forbliver på denne position til det ternet flag.

 

Efter dette løb, har vi optjent point nok til lige at tage føringen af Danmarksmesterskabet med 4 point ned til nr 2, så der bliver tæt race lige til det sidste.

August 1, 2019   Nyhed  

Motorsportsfestivalen 2019


Efter de første 3 afdelinger af Danmarksmesterskabet havde vi fået bilen ødelagt i de 2 af 3 løb, i andet løb vi kørte knækkede vi en trækaksel i starten af semifinale 1, og måtte udgå og mistede muligheden for at score en masse DM point, i 3 løb, knækkede en banjo bolt på støddæmperen som betød at vi måtte sætte en standard støddæmper på, og dette var ikke den helt optimale opsætningen.
Efter kontrol af bilen derhjemme opdagede vi at både spær og kobling var ødelagt, alt dette blev fikset og nu skulle bilen være 100% klar til motorsportsfestivalen.


Efter alle heatrunderne så det godt ud, vi var samlet hurtigst i klassen, og skulle holde pole i semifinale 1, men vores held skulle hurtigt vende her, da banen havde fået for meget vand sammen med det lag kalk der lå på banen, betød at det var som at køre på glat is i første jordsving, bilen fortsatte ligeud ud af en af de hurtigste steder på banen, alle der var med i denne finalen kørte galt i dette sving, og der løbet blev stoppet.


På grund af det utrolige gode team vi har bag os, sammen med alle andre konkurrenter samt hjælpere, lykkedes det os at få bilen klar til omstarten blot 30min efter den mere eller mindre blev total skadet.

Vi tog starten i semifinalen og førte fra start til slut, med en bil der lavede 4 spor i sneen.


Bilen blev sat på bukke efter semifinalen, for at se om vi kunne forbedre den lidt mere inden finalen, men højre for støddæmper var knækket og vi har desværre ingen ligeså god til reservedele, så bilen blev sat sammen så godt vi kunne med det vi havde.

I finalen kom vi 2 ud af første sving, og dette kunne vi holde hele vejen til målstregen.


Vi er utrolige glade for dette resultat når man ser på hvordan bilen så ud inden semifinalens omstart !

TAK FOR KAMPEN ALLE SAMMEN ! UDEN JER VAR DETTE IKKE MULIGT.

Nu gælder det om at se, om vi kan nå at blive klar til næste DM som allerede er om 14dage.


Efter løbet er vi rykket op til en 2 plads i Danmarksmesterskabet, med kun 6 point op til 1 pladsen, så intet er afgjort endnu, og vi kæmper til det sidste !


Seneste nyheder

Hvem er Team Svenningsen?


Team Svenningsen er et team, bestående af team chef John Svenningsen, kører Daniel
Svenningsen, mekaniker Dennis Christensen & Martin Sørensen, marketingansvarlig Bettina Kulk Nielsen samt forplejer Camilla Mortensen. Vi har eksisteret siden 2007, hvor Daniel havde sin debut indenfor
motorsporten folkerace.

Kontakt Team Svenningsen


Mosevej 160

DK-9870 Sindal


T.  0045 50881932

E. Info@teamsvenningsen.dk

W. www.teamsvenningsen.dk