Bliv støttemedlem

SET YOUR GOALS HIGH, AND DON'T STOP TILL YOU GET THERE.

Støttemedlem 2020

Bliv støttemedlem hos Team Svenningsen

 

Har du lyst til at blive en del af Team Svenningsen? Det kan du gøre ved at blive støttemedlem.

 

 

Hvilke fordele er der for støttemedlemmer?

Skulle du have lyst til at blive en del af Team Svenningsen, har du muligheden for dette ved at blive støttemedlem. Med et medlemskab får du muligheden for at blive en del af et team, hvor motorsporten står i højeste sæde. Du vil modtage invitationer til alle vores arrangementer, samtidigt vil du modtage nyhedsmails, hvor du vil få informationer om Team Svenningsen før de kommer ud andre steder. Du vil modtage en unik t-shirt med Team Svenningsens logo, der indikere at du er en del af teamet.. Til sidst kan det nævnes at til Motorsportsfestivallen, som er årets højdepunkt, vil du som støttemedlem få mulighed for at deltage som VIP gæst.

 

Alt dette får du som støttemedlem for kun 500 kr. årligt.

 

 

Hvordan bliver du støttemedlem?

Alt du skal gøre er at udfylde formularen her på siden, sende den afsted og du vil høre fra os hurtigst muligt. (Husk at angiv din t-shirt størrelse i feltet for dette)

 

 

Betalingsmuligheder

Når din tilmelding er gået igennem, vil du modtage en bekræftelse fra os. Du vil efterfølgende også modtage en faktura til betaling af dit medlemskab.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hvem er Team Svenningsen?


Team Svenningsen er et team, bestående af team chef John Svenningsen, kører Daniel
Svenningsen, mekaniker Dennis Christensen & Martin Sørensen, marketingansvarlig Bettina Kulk Nielsen samt forplejer Camilla Mortensen. Vi har eksisteret siden 2007, hvor Daniel havde sin debut indenfor
motorsporten folkerace.

Kontakt Team Svenningsen


Mosevej 160

DK-9870 Sindal


T.  0045 50881932

E. Info@teamsvenningsen.dk

W. www.teamsvenningsen.dk